Haikal telah berpindah ke http://sirhighcarl.com

Secara rasminya blog haikal kini sudah berpindah ke sini. Dan secara rasminya jugak blog sirhighcarl.wordpress.com tidak akan berfungsi lagi selepas tamat entri ni ditulis. Lawat saya di rumah baru. Sentiasa berhubung bersama ok? Kat rumah baru ada chat box, Kat sini takde. Hahaha. Peace 🙂

http://sirhighcarl.com

Pindah lagi

Haikal akan berpindah lagi. Yeah~ Tapi bukan pindah rumah ye. Cuma blog haikal je yang akan berpindah. Blog haikal akan berpindah ke hosting sendiri dalam masa terdekat ni. Alhamdulillah. Tercapai jugak hajat haikal nak memiliki domain dan hosting sendiri. Ok. Salah satu wishlist 2010 dah tercapai. Hahaha.

… continue reading this entry.

5 tokoh politik malaysia terkacak

Semalam (20 Januari 2010) teringin plak rasanya haikal nak tengok tv. So, lepak la kat rumah jiran. Rumah jiran best. Ada astro. Rumah kita ada ape je la kan. Hehe. Tukar-tukar chanel, ada show AC disini. Layan je la. Dan apa yang menariknya show AC disini yang haikal tengok semalam, ada satu slot yang bertajuk “5 tokoh politik malaysia terkacak”. Nak tau sape? Kalau dah tau pun korang layan je la. Haikal mulakan dari tempat ke-5

… continue reading this entry.

Entri maaf

Entri untuk post kali ni pendek je. Haikal mintak maaf banyak-banyak setelah apa yang berlaku kat entry ini. Gambar telah haikal removedkan. Terima kasih kepada pembaca yang bagi komen tu ye. Kalau tak, sampai bila-bila la haikal tak perasan.

… continue reading this entry.

Harga kereta turun, harga minyak naik.

Adakah benar kenyataan ini? Adakah hanya sekadar rekaan dan retorik semata-mata? Tak dapat haikal nak pastikan. Tapi apa yang pasti harga minyak akan naik mulai 1 Mei ni. Mari baca.

… continue reading this entry.

Allah peduli?

Gereja ke masjid (part II)

Dua hari lepas haikal ada post entry pasal gereja ke masjid?. Ingat lagi tak? Dan haikal dapat update terbaru pasal email berangkai ni. So, renung-renungkanlah wahai pengikut Muhammad. Credit to cik ti.

… continue reading this entry.

Hello politeknik!

Nak dekat sebulan cuti semester, akhirnya kembali jugak haikal ke pangkal jalan. Haha. Semalam, haikal telah selamat sampai ke hatyai tanjung malim lebih kurang dalam pukul 11.00pm lebih. Sampai tanjung malim terus haikal lepak dengan jiran-jiran dan member-member minum kopi. Rindu sama mereka woo~ Dan, gadis-gadis poli yang lepak kat kedai makan semalam sangat seksi dan hot. Oh, syurga…

… continue reading this entry.

Gereja ke masjid?

Gambar gereja di fahamkan diambil di Indonesia. Daerah mana, sorry, haikal tak tau. Haikal dapat gambar ni dari sini. Silalah lawat-lawat blog si lucia lai ni yek. Komen la mana-mana yang patut. Bagi haikal, allah itu tuhan bagi keseluruhan muslimin dan muslimat. Limited edition. Hanya untuk muslim saja. Macam tu jugak dengan jesus christ, limited edition untuk orang kristian saja. Sape setuju angkat ketiak!

p/s : Jangan samakan muslim malaysia dengan muslim indonesia. Mereka dah lama sesat. Tapak kubur islam dengan kubur kristian pun share, kawin lain-lain agama pun boleh. Patutlah banyak bencana kan kat sana. Mintaklah allah jauhkan semua benda-benda tu dari malaysia. Amin.

Cuteke buat macam tu?

Siapa minah ni? Actually haikal pun tak kenal sape la dia tu sampai la semalam time haikal tengah blog walking. Terima kasih sekali lagi kepada tubelawak. Dah dua entry dia haikal cilok pinjam. Hahaha. Haikal pun tak paham sangat apa la best sangat video si magimee magibon ni sampai berjuta-juta view. Memang la dia cantik tapi video dia kalau korang tengok korang sendiri rasa cam bangang pun ada sikit. Video kat bawah ni dah di’view’ sebanyak 2,749,552 kali :-O

… continue reading this entry.

« Older entries