Selamat hari lahir dato’ siti nurhaliza

Isnin lepas (11 Januari 2010) genaplah usia dato’ siti nurhaliza yang ke 31. Selamat hari jadi siti! Semoga panjang umur dimurahkan rezeki. Haikal tertanya-tanya jugak agak-agak apa la hadiah yang datuk k bagi kat siti tahun ni. At last, terjawab jugak teka teki haikal ni. Jom ushar list hadiah yang dato K bagi kat siti kat bawah jap.

2008

Mercedes Benz (RM800,000)

2009

Jam Tangan Richard Mille (RM200,000)

Dan hadiah hari jadi siti yang terbaru. Tadaa.

“Picture removed by author”

Beg tangan Louis Vuitton (RM 40,000)

Tak sure la beg tu rupa dia macam mane. Just amik kat encik google. Apa pun, happy belated birthday dato siti. Semoga panjang umur murah rezeki. Rezeki siti memang murah pun kan? mencurah-curah. Ahaha. Sama-sama kita tunggu birthday siti tahun depan. Kot-kot dapat jumbo jet ke. Leh la haikal tumpang balik tanjung malim. kekeke.

p/s : Errr, dato K,  bufday i 16 november ni. u tak nak bagi i hadiah ke? i nak benda ni je. Tak mahal pun. Huahahahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: