Cuteke buat macam tu?

Siapa minah ni? Actually haikal pun tak kenal sape la dia tu sampai la semalam time haikal tengah blog walking. Terima kasih sekali lagi kepada tubelawak. Dah dua entry dia haikal cilok pinjam. Hahaha. Haikal pun tak paham sangat apa la best sangat video si magimee magibon ni sampai berjuta-juta view. Memang la dia cantik tapi video dia kalau korang tengok korang sendiri rasa cam bangang pun ada sikit. Video kat bawah ni dah di’view’ sebanyak 2,749,552 kali :-O

Apa yang syoknye ek? Entahlah. Haikal pun tatau. Tapi yang kat bawah ni lagi syok dari yang kat atas tu. Sangat cute.

Hahaha. lawak kan? kan? kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: