Gereja ke masjid?

Gambar gereja di fahamkan diambil di Indonesia. Daerah mana, sorry, haikal tak tau. Haikal dapat gambar ni dari sini. Silalah lawat-lawat blog si lucia lai ni yek. Komen la mana-mana yang patut. Bagi haikal, allah itu tuhan bagi keseluruhan muslimin dan muslimat. Limited edition. Hanya untuk muslim saja. Macam tu jugak dengan jesus christ, limited edition untuk orang kristian saja. Sape setuju angkat ketiak!

p/s : Jangan samakan muslim malaysia dengan muslim indonesia. Mereka dah lama sesat. Tapak kubur islam dengan kubur kristian pun share, kawin lain-lain agama pun boleh. Patutlah banyak bencana kan kat sana. Mintaklah allah jauhkan semua benda-benda tu dari malaysia. Amin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: