Entri maaf

Entri untuk post kali ni pendek je. Haikal mintak maaf banyak-banyak setelah apa yang berlaku kat entry ini. Gambar telah haikal removedkan. Terima kasih kepada pembaca yang bagi komen tu ye. Kalau tak, sampai bila-bila la haikal tak perasan.

Benda tu jadi disebabkan oleh owner gambar tersebut yang dah tukar link gambar yang haikal ambik tu jadi gambar lain. So maknanye, link yang sama, tapi gambar yang lain. Oh ya, dan kebanyakan semua gambar-gambar dari blog ni haikal ambik direct link dari internet.

Jadi kalau lepas ni ada gambar-gambar yang tak patut tu terpampang kat mana-mana entry haikal, cepat-cepat la habaq mai kat cek na. Untuk pengetahuan korang gak, haikal tak pernah upload gambar-gambar bogel kat mana-mana pun. Untuk apa pun haikal nak upload gambar macam tu kan? Bukan dapat duit pun. Buat malu haikal lagi ada la.

So, haikal mintak maaf banyak-banyak. Lepas ni haikal akan lebih berhati-hati dalam menempek gambar. PeaceđŸ™‚

2 Comments »

  1. n.a.p Said:

    ow, ok..
    tersentak aku seketike mase tgk entry ko aritu..
    haha..
    adoyai..

    • highcarl Said:

      aku pun tersentak jugak ketika melihatnya. Hoho.
      Sudah diremoved. Dun wuri~


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: